Team I AM YOGA TRAVEL – Fleur

fleur x i am yoga travelMijn naam is Fleur en sinds januari 2016 maak ik deel uit van het team van I am yoga travel.

Yoga brengt mij in balans en in dit moment. Nu is er altijd.  Ik geniet volop van beweging (yoga en dans), natuur en buiten zijn. Het liefst raak ik de aarde met mijn blote voeten aan, voel ik wat er om me heen gebeurt en maak ik open contact met mensen, planten en dieren.  Tijdens het yogaweekeinde op Texel neem ik je graag mee de natuur in, in stilte, om te voelen dat wij de verbinding zijn tussen aarde en hemel. Heel graag doe ik dat met jullie allemaal een stukje op blote voeten. Ga de uitdaging aan, voel hoe heerlijk het is om de aarde zonder schoenen te betreden en hoe licht je voetafdruk dan is in het landschap.

Ik doe de opleiding Biologisch Dynamische Stadslandbouw (natuur) en ik ben tekstschrijver. Ik ondersteun yogacentrum Hoofddorp waar ik kan op positieve wijze en ik ga heel graag mee als vraagbaak op fijne yogareizen. Hopelijk tot snel op Texel.

Lieve groet van Fleur Leeflang