Team I AM YOGA TRAVEL – Cocky

cocky X i am yoga travelNaast yoga en meditatie gaan we in de yogaweekenden en weken aan de slag met het steeds meer loslaten van belemmerende gedachten en gewoonten die je weghouden van je werkelijke zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om in balans te zijn en met liefde en compassie naar zichzelf kan kijken. Graag stel ik jullie voor aan het team van I am yoga travel.

Ik ben Cocky, yogaleerling bij Tiaka en kok voor I am yogatravel vanaf het najaar 2015.Sinds mei 2015 ben ik gediplomeerd kok. Een droom die uit is gekomen! Mijn oma was kokkin en zij had met mijn opa vanaf 1930 tot 1980 haar eigen pension in Gelderland. Ik wilde al jaren in de voetsporen van mijn oma gaan koken. Net als haar is koken voor anderen mijn grote passie! Eerlijk, puur en authentiek eten. In de yogaweekenden kook ik vegetarische gerechten met verse biologische producten veelal uit het seizoen.  Koken is voor mij een meditatieve bezigheid. Meditatie is al vele jaren een belangrijke oefening voor mij om in het hier en nu te blijven en niet te veel vanuit het hoofd te leven. Koken is ook zo’n goede aandachtsoefening die me helpt om in het hier en nu te blijven en bovendien… De aandacht, dat proef je!