blog

Lichter leven week in Frankrijk

Wat fijn om te kunnen delen dat we weer op reis gaan in mei!

Dit jaar hebben we een prachtige locatie gevonden in de Ardèche in Frankrijk om ons zelf de hele week onder te dompelen in het onderwerp “Lichter Leven”

In het noordelijke deel van de Ardèche ligt een prachtig oud klooster verborgen, waar wij in de laatste week van mei ( 25 mei- 1 juni) de gast mogen zijn.

Het grote landhuis, La Vie Tara, heeft een prachtige kapel en een ruime vierkante yogazaal met houten vloer voor de yogalessen.

Domaine La Vie Tara, gerund door Frans en Patricia Bol, ligt aan de rand van het idyllische pelgrimsdorpje Lalouvesc op een hoogte van 1080 meter. Met een uitermate zuivere lucht en fijne klimaat is het hier genieten als een god in Frankrijk.

Deze week hoef je niets maar mag je alles.

We bieden jou een afwisselend programma aan met fijne ochtendmeditaties, yogalessen, verbonden adem sessies, uitstapjes, creativiteit, heerlijke maaltijden, yoga massage, coaching, wandelen in de prachtige natuur en volop vrije tijd om te doen wat jij op dat moment nodig hebt.

Jij mag deze week leren om wellicht anders te gaan kijken naar je leven, liefdevoller en zachter.

Wellicht sleep je een hoop zwaarte, verantwoordelijkheid op je schouders, wat je achter kan laten in Frankrijk.

Kortom wij gaan jou liefdevol begeleiden om lichter te gaan leven, steeds meer in het moment. Dit doen we samen met jou, samen ruimte en innerlijke rust creëren.

De verbonden ademsessies, Balance Breathing, gaan jou helpen om energieker, vitaler en fitter te worden en los te laten van dat wat niet meer dient.

Balance Breathing is een methodiek die leidt tot transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel niveau. Een effectieve manier om afscheid te nemen van belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen.

Rondom het landhuis ligt een fantastische tuin waar het op meerdere terrassen goed vertoeven is met een heerlijk boek of voor een goed gesprek.

Vanuit de tuin loop je zo het bos in voor een heerlijke wandeling. In de omgeving is ook een meertje waar gezwommen kan worden.

Ook kunnen we wandelend naar het pittoreske dorpje Lalouvesc voor een bezoekje aan de prachtige basiliek.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 25 mei – zaterdag 1 juni 2019

Prijs ; € 945,- op basis van een eenpersoonskamer ( 3 beschikbaar)

€ 895,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer ( 6 beschikbaar)

maximaal 15 deelnemers

Prijzen zijn inclusief;

  • Volpension (keuze vegetarisch)
  • 7 overnachtingen
  • 7 ontbijten
  • 6 lunches
  • 7 diners  3 gangen
  • Alle drankjes zoals thee koffie maar ook zwak alcoholisch zoals bier en wijn
  • Alle yoga, meditatie lessen
  • Verbonden ademsessies ( Balance Breathing) onder begeleiding van ademcoaches Tiaka en Peggy

Prijzen zijn exclusief:

  • Reis en Transferkosten

Meer informatie over deze fantastische reis vindt je op de website http://www.iamyogatravel.nl/frankrijk-algemene-informatie/

vanaf daar kan je in het menu ook het programma en de diverse informatie terugvinden.

Ook is het mogelijk om gelijk het boekingsformulier in te vullen zodat je verzekerd bent van een plekje http://www.iamyogatravel.nl/boekingsformulier-lichter-leven-week-frankrijk/

Wij kijken er naar uit je daar te ontmoeten en begeleiden jou heel graag!

Liefs Tiaka en Peggy

 

 

 

 

 

 

 

Tiaka Wijdeman en Peggy Curfs