blog

Yeahhh we gaan weer op reis! – Herfstweekend in Uden

GO WITH THE FLOW -TRANSFORMATIE WEEKEND 16-19 NOVEMBER 2018
Dit najaar reizen we als team van I am yoga travel af naar Uden, noord Brabant. Hier geven we je de ruimte om te transformeren. Je stapt uit je eigen omgeving om 4 dagen lang een proces van transformatie te ondergaan.

Go with the flow – Het moment waarin alles gewoon lekker gaat, volledig moeiteloos stroom je mee en ervaar je rust en vertrouwen. Het moment waarop niets jou tegenhoudt om voluit te genieten van het leven.
Durf jij jouw controle, overbezorgdheid, angst en nervositeit voor “de flow” los te laten?

In een veilige en warme omgeving, begeleiden wij als team, jou in je proces van verstilling, loslaten, inzicht, stroming en groei.

We bieden jou een mooi afwisselend programma met yoga, meditatie, ademen, systemisch werk, creativiteit en ruimte.

De dagelijkse lessen Hatha-yoga en meditatie herstellen de verbinding die je misschien even kwijt was. Een Balance Breathing ademsessie met Tiaka, Peggy en Manon helpt je te herstellen op celniveau en datgene los te laten wat je belemmert om echt in overgave te stromen en in flow te zijn. Het systemisch werken met Tura geeft je wellicht inzichten om op een andere manier naar jezelf te kijken. Vrije momenten geven je de tijd om helemaal te kunnen doen waar je op dat moment zin in hebt.
Natuurlijk zal Cocky je innerlijke lichaam fantastisch verzorgen met heerlijke voedzame maaltijden.

Ben jij klaar om liefdevol mee te stromen?
Wij ontmoeten jou graag!

Voor meer informatie kijk op de website onder het kopje TRAVEL

Liefs Tiaka, Cocky, Tura, Peggy en Manon
Team I am yoga travel