Chakra Balancing

Chakra Balancing is het balanceren van de chakra’s, hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en wordt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans gebracht. Het is geen medicijn op zich, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest.

Als deze zeven chakra’s allemaal in verbinding staan en in balans zijn met elkaar, ben je gezond in je lichaam, je geest, je mentale, energetische en spirituele zijn. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via de energiebanen die door een lichaam stromen. Ze zijn dus altijd in beweging en hebben een grote invloed op het evenwicht. Als ze goed functioneren, kun je evenwichtig leven. Maar wanneer een van de chakra’s dichtzit, geblokkeerd is of juist overactief, kan dit leiden tot psychische en fysieke klachten.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen en zal ik met mijn handen jouw chakra’s gaan voelen om te ervaren hoe ze stromen of juist niet. Door jouw energie uit te nodigen met mij in connectie te komen kan ik de energie gaan verplaatsen en mee gaan nemen naar de plekken waar het niet stroomt of geblokkeerd is door vastgezette emoties.

Ik neem je energie dus eigenlijk mee op reis en dat voel je! Je lichaam reageert op zijn eigen unieke manier en ik zal jou in alle veiligheid en vertrouwen begeleiden op jouw reis. Een chakra healing werkt lang door en is niet alleen helend, maar kan ook zeer ontspannend zijn.

Een prachtige reis die ongeveer 2 uur in totaal duurt.

Wees welkom! Reserveren van een behandeling kan hier Reserveer nu