Energiewerk

Intuïtief waarnemen, kunnen voelen van energie en daarmee in connectie kunnen komen wat een prachtige gave.

De afgelopen jaren ben ik echt gaan ervaren dat alles energie is, onze gedachten, woorden, patronen, emoties maar ook alles om ons heen energie is.

Hoe mooi om daar bewust van te zijn en daarmee te kunnen werken om zo heling en balans te kunnen genereren. Eerst door in mijn eigen proces te gaan, het helemaal te doorleven en te integreren. Kleine stapjes maken om het daarna door te geven, anderen het te laten ervaren en de verwondering te mogen zien hierin.

Nu is het tijd om door te pakken en dit volledig in mijn praktijk aan te bieden door middel van Chakra Balancing.

 

Individuele meditatie bij HSP

Ben jij hoog sensitief en heb je vaak last van de energie van anderen, loop je (on)bewust soms helemaal leeg in bepaalde situaties of bij sommige mensen.

Heb jij moeite om bij jezelf te blijven? en word je vaak meegesleept in de emoties en patronen van anderen?

Dan help ik jou graag om te leren te verbinden met jezelf op een dieper niveau. Ik leer je in je eigen centrum te blijven, wat er ook om je heen gebeurt. Meer zelfvertrouwen en rust in je hoofd te ervaren en meer te leven vanuit je hart en de verbinding met jezelf.

Je kunt bij mij individuele meditaties boeken waarin je gaat leren om met je hoog sensitiviteit om te leren gaan. Een verhelderend proces waar je met wat oefening heel veel plezier aan gaat hebben.

 

Individuele meditaties zijn ook voor een ieder de het gewoon fijn vind om door mij begeleidt te worden in een eigen stukje door middel van meditatie.

Reserveren van een Chakra Balancing behandeling of  een individuele meditatie doe je hier Reserveer nu