FAQ

Ik wil graag nog wat meer informatie, hoe doe ik dat?   Er is geprobeerd zoveel mogelijk informatie op de site te zetten. Mocht je toch nog niet kunnen vinden wat je zoekt, stuur  gerust een mailtje met je vraag op hello@iamyogatravel.nl

Hoe kan ik een reis via I am yoga travel boeken?   De reis op de site van I am yoga travel kun je boeken door op de pagina op de link ‘boek nu’ te klikken. Deze link verwijst naar het online boekingsformulier. Na ontvangst stuur ik je binnen twee werkdagen een bevestiging en bijbehorende factuur voor de aanbetaling.

Hoe vindt de betaling plaats?   Bij I am yoga travel betaal je niet via het internet. Na boeking ontvang je een factuur van ons met een bankrekeningnummer waar je de (aan)betaling naar kunt overmaken.

Gaan de reizen altijd door?   Bij onze reizen hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig om deze door te laten gaan. In het geval van een yogweek is dit aantal 10 personen. Mocht dit minimum aantal niet worden gehaald, dan zal ik altijd proberen de vakantie alsnog in een andere vorm of in een andere periode plaats te laten vinden. Ik beslis dit uiterlijk 4 weken van tevoren.

Hoe neem ik contact op met I am yoga travel?   Je kunt mij het beste bereiken via e-mail op 
hello@iamyogatravel.nl, maar bellen mag natuurlijk ook. Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur bel je Tiaka op 06-55955052. Mocht ik niet opnemen, spreek dan gerust een berichtje in.

Waarom is een reisverzekering bij I am yoga travel verplicht?   Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak. Daarom is het hebben van een gedegen reisverzekering verplicht bij alle reizen die georganiseerd worden door I am yoga travel. Graag ontvang ik voor vertrek alle bijbehorende gegevens voor het geval gebruik van doelmatige hulp- en dienstverlening tijdens de reis nodig is. Het afsluiten van een annuleringsverzekering wordt aangeraden, maar stellen wij niet verplicht. Bij deelname aan de reis dien je zelf zorg te dragen dat je bij vertrek in het bezit bent van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort.

Wat zijn de betalingstermijnen van I am yoga travel?   Dat hangt af van je moment van boeking:

  • Bij boekingen die plaatsvinden 6 weken of langer voor vertrek van de reis: 25% van de reissom na het ontvangen van de eerste factuur. Het restant van de reissom (75%) uiterlijk 6 weken voor vertrek. Vanzelfsprekend stuur ik hiervoor ook een factuur.
  • Bij boekingen die plaatsvinden binnen 6 weken voor aanvang van de reis: 100% van de reissom binnen 48 uur na de boekingsbevestiging met bijbehorende factuur.

Moet je bepaalde ervaring met yoga hebben voor het boeken van een vakantie bij I am yoga travel?   De vakanties die ik aanbied zijn voor iedereen toegankelijk. Bij de yogalessen worden altijd alternatieve houdingen gegeven om deze intensiever of juist lichter te maken. Hierdoor kan iedereen meedoen.

Kan ik ook tickets boeken via I am yoga travel?   De reis van I am yoga travel is bewust zònder vliegticket. Op deze manier kun je zelf bepalen vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken, kun je je verblijf eventueel verlengen en heb je de kans door vroeg te boeken goedkopere tickets te vinden.

Kan ik ook een brochure aanvragen?   Alle reizen die wij aanbieden staan uitgebreid op onze site beschreven en hier vind je de meest actuele informatie. Helaas, geen brochure dus.

 

Je vindt onze algemene voorwaarden hier.