Academy for Balance Breathing

 

Reserveer nu

Ademen, we doen het allemaal vanaf het moment dat we geboren worden tot het moment waarop we letterlijk onze laatste adem uitblazen. Adem is zo vanzelfsprekend dat we er vaak niet eens bij stilstaan hoe waardevol het is. Adem is het krachtigste instrument tot zelfheling. Beter ademen is de sleutel tot meer vitaliteit, energie en een betere gezondheid. Ademen volgens de Balance Breathing methode werkt op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Fysiek
Je brengt een enorme hoeveelheid zuurstof naar de cellen van je lichaam en je activeert je lymfesysteem om afvalstoffen uit de cellen af te voeren. Hoe zuurstofrijker de cellen zijn hoe energieker, fitter en vitaler je wordt. Ziektes, waaronder kanker, nestelen zich graag in zuurstofarme gebieden.

Emotioneel 
Met Balance Breathing ben je in staat om emoties, die je als negatief ervaart, te transformeren naar een niveau waarin de emotie er mag zijn zonder dat het je beïnvloed. Hierdoor is het mogelijk om jezelf te helen van trauma’s, dwingende patronen en emotionele pijn.

Mentaal
Hoe positiever je denkt, hoe positiever je het leven ervaart. Negatieve gedachten hebben een direct effect op hoe we ons voelen en dat geldt ook voor positieve gedachten. Balance Breathing draagt bij aan een positief zelfbeeld.

Spiritueel 
Balance Breathing helpt je thuis te komen bij wie je werkelijk bent. Zonder alle laagjes en maskers die je beperken en weghouden van je werkelijke ik.

Hoe verloopt een Balance Breathing sessie?

Tijdens een ademsessie zal ik een ademanalyse van je maken en deze met je bespreken. Er wordt gezamenlijk een doel gesteld waarop de sessie zich richt. Je wordt begeleid naar een ademtechniek waarin je een verbonden adem start. De buik, het middenrif en borstgebied worden geactiveerd. Aansluitend wordt de Balance Breathing techniek gestart. Tijdens de gehele sessie van circa 90-120 minuten zal ik je liefdevol ondersteunen en je door alle lagen en emoties heen begeleiden. In de afrondende ontspanningsfase wordt er ruim de tijd genomen om bij te komen van je ademreis.

Waarom zou je een ademsessie volgen?

Onze ademhaling speelt een grote rol in het wel of juist niet goed verwerken van emotionele gebeurtenissen. Al vanaf onze geboorte leren we om bij heftige gebeurtenissen onze adem in te houden. Met het inhouden van onze adem en door geen expressie te geven aan onze gevoelens, onderdrukken we ook onze emoties. Al deze vastgezette emoties zorgen ervoor dat we steeds minder volledig gaan ademen en dat de cellen in ons lichaam steeds minder zuurstof krijgen. We verstikken ons zelf letterlijk en worden ziek. Ben jij eraan toe om jezelf te ontdoen van alle negatieve en/of vastgezette emoties en jezelf te helen op celniveau? Balance Breathing zorgt voor het loslaten van belemmerende gedachtes en gevoelens over jezelf en anderen en over gebeurtenissen uit het verleden. Het leidt je naar balans in je denken, voelen en doen. Het brengt je naar een liefdevoller leven in verbinding met alles in en om je heen.

Wat kost een ademsessie?

Een Balance Breathing ademsessie kost € 95 euro per keer. Gemiddeld bestaat de totale behandeling uit 4 ademsessies, gemiddeld elke 4 weken 1 sessie. Daarna volg je na behoefte een sessie.

Interesse?

Boek nu zelf je afspraak in via deze knop Reserveer nu

of bel 06-55955052