Team I am yoga travel – Gaby Sol

Ik ben Gaby, osteopaat, healer, schrijfster en medeoprichter en eigenaar van Gzond Heemstede, een centrum voor complementaire behandelwijzen.

Naast de osteopathie gebruik ik mede mijn intuïtie en heldervoelendheid om mensen met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch gebied te begeleiden. Zo krijg je meer informatie van je lichaam en kun je bepaalde zaken aanpassen ten gunste van je gezondheid. Hierbij geef ik via mijn handen op je lichaam energie met een hoge frequentie door. De energie stuurt zichzelf en je krijgt de heling die op dat moment bij jou past. Je kunt hierdoor oude angsten los laten en dichter bij jezelf komen. Of je nu een klacht hebt op basis van een oud denkpatroon, een emotioneel probleem, een fysieke blokkade of een energetische belemmering, je wordt bij een behandeling op een diep niveau met je cel geheugen van gezondheid verbonden. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam optimaal geactiveerd. Dit leidt tot heling op alle niveaus.

Ik heb ontzettend veel zin in de Relax & Release week in Frankrijk en kijk er naar uit jullie te ondersteunen vanuit ontspanning.