Team I am yoga travel – Jeroen

Hoi, mijn naam is  Jeroen en ik ben, net als Tiaka en Peggy, Balance Breathing ademcoach. Ik ben 43 jaar en getrouwd met Winette en samen hebben wij drie prachtige dochters, Vere (8 jaar), Claire (11 jaar) en Hannah (13 jaar).

Ik ben een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met Balance Breathing (tijdens een vergelijkbare reis als deze). Dat was voor mij zo’n geweldige ervaring dat ik meteen voelde dat ik hier verder mee wilde en ook anderen in aanraking wilde brengen met de kracht van adem als hulpmiddel in hun persoonlijke groei.

Ik ben inmiddels 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, een vrij zakelijke en rationele omgeving. Ik merkte dan ook dat ik in de loop der jaren steeds meer het contact was verloren mijn gevoel en spiritualiteit, zoveel zelfs dat ik er last van begon te krijgen.

De kracht van Balance Breathing was voor mij dat deze ademtechniek is staat is om alle verstandelijke weerstand te overbruggen en mij weer in contact te brengen met mijn gevoel en spiritualiteit. En dat heeft mij heel veel hernieuwde vrijheid en persoonlijke groei gebracht. Die ervaring gun ik sindsdien iedereen en geef ik met heel mijn hart heel graag door als coach.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik nu een permanente brug heb geslagen en geen strijd meer ervaar tussen mijn hoofd, hart en gevoel. Die is er wel degelijk nog steeds (old habits die hard ;-). Maar dat is tegelijkertijd ook het mooie, het is een reis. Een reis die me iedere keer een stapje verder brengt.

Ik vind het daarom fantastisch om met jullie op reis te gaan en samen met het team er te zijn voor jullie. Uit eigen ervaring weet ik hoe mooi dit soort reizen zijn. Even alle tijd en aandacht voor jezelf en je eigen ontwikkeling.