Team I am yoga travel – Tura

Mijn naam is Tura en ik mag voor de derde keer deel uitmaken van het team van I Am Yoga Travel.

Het beoefenen van zen-meditatie brengt mij in balans en in dit moment. Ik geniet van stilte en de dingen hun natuurlijke beloop gunnen. Ik hou van zingen en van dansen.

 

Ik ben vader van twee kinderen en heb twee kleinkinderen.

Tijdens de yogaweekeinden begeleid ik o.a. het systemisch werk (familieopstellingen).

In mijn praktijk in Amsterdam coach ik mensen met adhd-add, angsten en depressie. Regelmatig geef ik workshops over de ontspanningstechniek van de Amerikaanse atletiekcoach Bud Winter (1909-1985). Mijn best verkochte boek heet `Vrij van chronische depressie in 21 dagen”.

Ik verheug me, samen met Tiaka, Peggy en Larissa, op een speels, bruisend en verdiepend weekend met jou.

Tot dan!

Tura Gerards