Vrouwencirkel/ Maancirkel

 

Welkom mooie vrouw.

Welkom in de sacred space die we samen creëren in een maancirkel. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben.
Voel je gedragen door het eeuwenoude krachtveld van sisters. Tijdens deze nieuwe maan cirkel verbinden we ons met ons hart en baarmoeder. Mediteren en delen wat in ons leeft zonder oordeel en in alle veiligheid.
Mijn sjamanendrum zal ons begeleiden.

Door af te stemmen op de kracht van de Maan en mee te bewegen met de cyclus van de maan, werkt deze kracht ook met jou mee. Hierdoor ontstaat een flow; waarin je in afstemming bent met de natuur en haar krachten.  Je gaat dan manifesteren met de Magie van de Maan. Je komt meer in jouw unieke kracht te staan. Vrouwen in hun kracht, zijn in verbinding met hun instinctieve natuur en luisteren naar hun Hart en de Stem van de Ziel.

Wanneer vrouwen in afstemming met de Maan in een Cirkel gaan zitten, sluiten wij aan op een oeroude traditie van vrouwen. We maken (opnieuw) contact met een collectief Veld van VrouwenKracht. In dat veld zit veel mystieke wijsheid en kracht. Maar ook het trauma van de Heksenjacht en de Zusterwond. Hierom open je een MaanCirkel altijd met een ritueel openings gebed. Zo eer en respecteer je de natuurkrachten die hieraan verbonden zijn. Wordt de MaanCirkel beschermd. En ontstaat er een veilige bedding voor het Proces van een MaanCirkel.

Dit zijn processen van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Processen van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, dieper zakken in jouw innerlijke wijsheid. Weer helemaal in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid.